Home

 Over Hanneke

 Alzheimer en Parkinson
 - Interview over McS Complex
 
 Astrologie
 - Horoscoop

 Tarot
 - Introduktie
 - De Grote Arcana Legging
 - De Kleine Arcana Legging


 Het Boek Ken
 - Het Boek Ken
 - Interview Spiegelbeeld 2001
 - Alles is Beweging


 Contact
 - Reaktie

Na een jarenlange zoektocht heeft Hanneke Beekmans, gebruik makend van haar holistische zienswijze als klassiek homeopaat en haar inzichten als astrologe, bewezen dat de Oude Culturen het meetkundige stelsel van de graden op de stelsel van de graden op de Aarde als een tijdschaal gebruikten!
Het betreft een door haar ontdekte getalscode aan de hand waarvan zij niet alleen de tijd van bouw, maar vooral de achterliggende diepere betekenis van diverse oude monumenten zoals de Grote Piramide van Gizeh, alsmede de piramides van de Zon en de Maan in Teotihuacan ontsluiert.
In dit boek neemt Hanneke Beekmans de lezer mee op haar zoektocht naar de bevestiging van haar stelling. Zij laat ons de ontwikkeling van haar denken zien en openbaart tegelijkertijd en gaandeweg het wezen van de mythe van de Gevederde Slang, zowel als de Maya God Pacal en zijn evenknie de Egyptische God Thoth.
Het is een boek waarin ultieme wijsheid, liefde voor het leven en inzicht in de relatie hemel en aarde, mens en kosmos om de voorrang strijden.
Maar het is vooral een boek waarin Hanneke getuigenis aflegt van een diep respect voor de verregaande mensenkennis en de daaraan gepaard gaande kosmische inzichten van hen die voor ons waren.
Voor degenen onder ons die op zoek zijn naar wijsheid en kennis over onze oorsprong alsmede de zin van het leven op aarde, is dit boek een sleutel die leidt naar dieper inzicht.
Op een originele, inspirerende wijze, leidt Hanneke Beekmans ons via de weg van de kosmische Intelligentie terug naar de Bron, de universele liefde. Als brug gebruikt zij haar kennis van onder andere I Tjing, Tarot, Kabbalah en de diverse wereldreligies.